Du er her. #1 - Foreningswebsite > Om foreningen > Persondata SSJF

Hvordan behandler vi dine data i Smidstrup Sogns Jagtforening?

Som nok de fleste har opdaget, er der pr. 25. maj 2018 trådt nye EU-regler i kraft ang. hvordan vi må og skal håndtere personoplysninger.

Med stor hjælp fra skabeloner og vejledning fra Danmarks Jægerforbund, forsøger jeg hermed at leve op til de nye regler. Som lægmand kan det godt virke en smule uoverskueligt, men i bund og grund handler det jo om at vores allesammens personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt, og ikke er offentlig tilgængelig, hverken på nettet eller andre steder.

SSJF behandler og opbevarer IKKE personfølsomme data.

Vi behandler dine persondata gennem Danmarks Jægerforbund. Se nedenstående link til DJ.

Hvilke data har SSJF om dig?

Vi opbevarer vi kun dit navn samt telefonnummer i forbindelse med vores sms service. Så har du tilmeldt dig denne, opbevares dette hos vores leverandør(CPSMS) hvor vi køber vores sms service.

Hvis du f.eks ikke ønsker mail eller sms fra foreningen, skriver/ringer du bare til formanden, og du vil blive slettet fra listen. Vi håber selvfølgelig du vil blive ved med at modtage nyheder og påmindelser, det vil du gøre hvis vi ikke hører andet.

Vi udleverer ikke hverken din e-mail adresse eller dit tlf. nr. til uvedkommende! Udleverer vi data er det med din tilladelse/samtykke.

Skulle du have sendt en mail til vores formandsmail, så er din mail enten slettet efter besvarelse eller arkiveret i gmail's hukommelse.

Den dataansvarlige hos SSJF er den siddende formand.

Venlige jægerhilsner
Smidstrup Sogns Jagtforening