Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

02-06-2020: Link til 2. gratis online våbenlektion

I aften kl. 20.00 går vi i luften med endnu en omgang online jagttegnsundervisning. I aften får du den sidste af to lektioner med fokus på våben. Alle kan deltage, og her får du linket.

29-05-2020: Sommercamp 2020: Jagt og natur i børnehøjde

Er dit barn mellem 8 og 13 år og til masser af frisk luft, jagt, fiskeri og naturoplevelser? Så er en sommercamp garanteret sagen!

28-05-2020: Åbning for tilmelding til jagt- og skydeprøver

Så er det igen muligt at tilmelde sig jagt- og skydeprøver via Mit Jagttegn. Bemærk, at alle tilmeldinger, foretaget før corona-krisen, er nulstillet.

28-05-2020: Glæd dig til sommerudgaven af Jæger

Nu kan du se frem til endnu et trykfrisk eksemplar af Jæger, som er på vej. Er du endnu ikke medlem af Danmarks Jægerforbund, kan du læse en forkortet udgave her.

27-05-2020: Prisværdigt samarbejde om mårhunderegulering

Også i Østjylland er man flere steder ved at have sat mårhundereguleringen i system, og der samarbejdes på kryds og tværs blandt både interesseorganisationer og myndigheder.

27-05-2020: Månedens Foto i maj

Deltag i vores fotokonkurrence og vind præmier. Hver måneds vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i Jæger.

26-05-2020: Vis gensidigt hensyn i naturen

Her i bukkejagten får vi en del henvendelser – både fra jægere og fra ikke-jægere. I DJ's natursyn går vi ind for en rummelig natur, hvor vi viser hensyn til hinanden.

26-05-2020: Link til 1. gratis online våbenlektion

I aften kl. 20.00 går vi i luften med endnu en omgang online jagttegnsundervisning. I aften får du den første af to lektioner med fokus på våben. Alle kan deltage, og her får du linket.